Änden på regnbågen

Förtjusande annorlunda!

ALLMÄNT. Är vi på månen? Vad bubblar där? Finns här träd? Wow, hur är det där möjligt!? Frågor som dessa dök upp i mitt huvud under vår vistelse på Island. Guds skapelse är fantastisk!

Måste säga att jag är mycket fascinerad av alla naturfenomen på Island! Man tror inte att man är på samma planet, och man slutar inte förundra sig över de enorma, mäktigt brusande vattenfallen, de bubblande, fräsande, kokande och sprutande varma källorna, samt de ändlösa fälten med endast lavastenar och inte ett endaste träd!

Utomhusbadet Blue Lagoon var definitivt värt ett besök! Det var så skönt att plumsa i det rykande badet efter att ha frusit uppe på land.

Reykjavik var ganska tyst, kanske på grund av att det inte är högsäsong, men riktigt mysig med ett bra utbud av restauranger och trevliga samt moderna caféer.

Vi hade ypperligt väder, vackert snöbeklädda landskap och sol varje dag! Både jag och min mor rekommenderar varmt detta resemål, men vill påminna om att ha en ganska vid budget!

Och ni som alltid undrat var änden av regnbågen finns… Den finns på Keflavik flygplats!

Som uppgift för Er, kära läsare, blir att gissa vad man i isländskan menar med ordet “snyrting”! ;) Varsågoda, gissa här!

Direktiv för hur parkera sin bil! ;)
En turkos dröm
Vy uppifrån
Stämningsfullt
Badområdet
Blue Lagoon
Hallgrims kyrka
Thingvellir -där två kontinentalplattor möts
Thingvellir nationalpark
Hot hot! Kokpunkten!
Boscha boscha!!!!!
Geysir
Vackert!
Vilket brus!
Underbar vy
Krater
Position
Närmar oss Gullfoss
Gullfoss vattenfall
Längs med..
Mäktigt
Berg kring Reykjavik
Hamnen i Reykjavik
På månen?
Gullfoss iskant