Goda nyheter sedan 2002     Söndag 5 april 2020 kl 03:12Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Pingstkonferensen körde igång
 1 4546 25 3
Jakob Wikström
Online 15:26 26/06 2008  Modifierad 21:58 04/08 2010

Allmänt  Som bäst pågår den finlandsvenska pingstväckelsens sommarkonferens i Vörå. Konferensen har börjat bra och fortsätter nu över helgen.

Människor i alla åldrar har samlats i Vörå på Norvalla för att tillbringa ett par dagar tillsammans med varandra och Jesus.

Kvällen innan den egentliga konferensen började var det middag för församlingsledare och pastorer med respektive, ute på Bernýs restaurang på Replot. Maten var mycket god! Det fanns också mycket tid för samtal och gemenskap och det är ju en viktig del av det kristna livet. Kvällen avslutades med lite musik och ett enkelt vittnesbörd av undertecknad med fru.

Konferensdagarna är fyllda med seminarier, möten och intressanta temasamlingar. På sommarkonferensen finns det något för alla, också barn och ungdomar. Om du vill läsa mer om den kan du gå in på www.elimkvevlax.fi/ . Konferensen är självklart öppen för alla intresserade, så är du nyfiken så ser vi fram emot att hälsa dig välkommen hit!

Alla kanske inte vet vad pingstväckelsen är? Det är helt enkelt en kristen rörelse som tror på Jesus och att Bibeln verkligen fungerar och är Guds Ord och att alla Guds löften gäller idag. Sen har man också betonat vikten av att få uppleva Gud och den Helige Andes kraft. Bra saker helt enkelt.
3SbeoDBqSp4895W2KwhF2b
20:52 26.6.2008


Tack Sven! Adressen är uppdaterad.
Sven
20:45 26.6.2008


Försök med www.elimkvevlax.fi istället ...
Jimmy
19:29 26.6.2008


Typiskt syrran... hon hinner knappt komma dit innan hon e framför kameran x)
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén