Pingstkonferensen körde igång

ALLMÄNT. Som bäst pågår den finlandsvenska pingstväckelsens sommarkonferens i Vörå. Konferensen har börjat bra och fortsätter nu över helgen.

Människor i alla åldrar har samlats i Vörå på Norvalla för att tillbringa ett par dagar tillsammans med varandra och Jesus.

Kvällen innan den egentliga konferensen började var det middag för församlingsledare och pastorer med respektive, ute på Bernýs restaurang på Replot. Maten var mycket god! Det fanns också mycket tid för samtal och gemenskap och det är ju en viktig del av det kristna livet. Kvällen avslutades med lite musik och ett enkelt vittnesbörd av undertecknad med fru.

Konferensdagarna är fyllda med seminarier, möten och intressanta temasamlingar. På sommarkonferensen finns det något för alla, också barn och ungdomar. Om du vill läsa mer om den kan du gå in på http://www.elimkvevlax.fi/ . Konferensen är självklart öppen för alla intresserade, så är du nyfiken så ser vi fram emot att hälsa dig välkommen hit!

Alla kanske inte vet vad pingstväckelsen är? Det är helt enkelt en kristen rörelse som tror på Jesus och att Bibeln verkligen fungerar och är Guds Ord och att alla Guds löften gäller idag. Sen har man också betonat vikten av att få uppleva Gud och den Helige Andes kraft. Bra saker helt enkelt.