Goda nyheter sedan 2002     Måndag 15 juli 2019 kl 21:22Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Det finns kraft uti bedjande händer
 1 18568 290 3
Annika Enlund
Online 19:28 08/06 2009  Modifierad 03:22 19/08 2010

Allmänt  ... börjar en gammal fin andlig sång. Det är väldigt talande för vad bön är. Bön kan ses som något världsfrånvänt och icke-konkret men det leder faktiskt till förändring och konkreta handlingar.

Testa att skriva ordet "nöd" med små bokstäver på en lapp. Om du ser på det i en spegel så blir det ordet "bön". Det är så det fungerar. När man är i nöd tvingas man ner på knä. Detta eftersom det inte finns någon annan utväg.Så hände det i Finland under andra världskriget. Nu igen så är vårt land i nöd - ekonomiskt, psykiskt och andligt. Jag tror att Gud vill kalla oss allt mer i bön för vårt land, folk, församling och varandra. Också i det privata livet är detta viktigt.

Jag tror att bön är grunden för att något skall ske. Det är det som gör "marken redo" och mänskohjärtan uppmjuknade till att ta emot det Gud vill ge. Inför viktiga diskussioner, lärofrågor eller knepiga relationer är det speciellt viktigt att be före man talar.

Bön är något osynligt, men gör en skillnad. I Jak 5:16 sägs:.."mycket mäktig och verksam är en rättfärdig människas bön".

Pray Until Something Happens :)


Berit Lindström
13:52 13.5.2017


Underbart! Blev så välsignad. Gud är trofast , Helig, allsmäktig. Ge aldrig upp. Fortsätt bedja, för svaret skall komma.
Veronica
21:20 8.6.2009


Yes! Va bra! We´ve gotta learn how to P.U.S.H!
Andreas
20:03 8.6.2009


Amen!
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam
Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén