Stiliga paparazzis

Siiri och Mikael gifta!

ALLMÄNT. Siiri och Mikael är ett till par som träffades i gospelkören His Master's Noise. Förra lördagen gjorde de upp löftet om trohet vid altaret i Tyska kyrkan i Helsingfors.

Bröllopsfesten hölls på vackra och anrika Domarby gård. Paret hade verkligen inte lämnat något till slumpen i valet av plats, mat, band, sångare eller förtroendeuppdrag.

I Kyrkan sjöng Tomas och Maria Höglund, ackompanjerad av Andreas Forsberg.

Maten på festen var verkligen i godaste laget och fotografens favorit blev utan tvekan den grillade fenkolsgravade laxen och lammrostbiffen. Brudparet hade på förhand provat igenom rätter och paret kunde därför säker hand slå fast menyn.

Bröllopskakan var tudelad, med en sötare och en mindre söt sida, en symbol för att det går bra att kompromissa i äktenskap.

Roligaste talet stod bestman Filip för. Siiris föräldrar berättade intressant om Siiri och hur glad hon är för att hon hittade en troende man.

Kvällen avslutades med dans till tonerna av det fantastiska bandet, som under maten underhållit med jazz. Bandet leddes av Rasmus F Forsmans skickliga sång. I en av sångerna som gick väldigt högt undrade en av gästerna vem som sjöng, när han bara såg män i bandet.

- Tack Siiri och Mikael för en fin bröllopsdag och välsignelse och lycka till i livet, önskade Linus.

Bordsdekoration
Dans till sist
De lyckliga tu
Restaurangen
Pratstund
Foto-time
Mat
Några av Siiris kompisar och Johan
Bandet
Bestman
Grattis
Mathimlen
Bordsbön
Gratulation
Vimmel
Framme på feststället
Dagens prinsessa
Gången
Siiri och Mikael sekunden innan kyssen