Sebastian och Clarence på Skansundsfärjan på väg till Stockholm

Vi körde längst

ALLMÄNT. Den 26-28 juni ordnades den årliga Church On Wheels biker träffen vid nya slottet i Bjärka-Säby utanför Linköping. Vi åkte ändra från Vasa och vann priset "längsta väg". En otroligt vacker helg med mycket mer än bara motorcyklar.

Efter att vi kört från Vasa genom Finlands krokiga och alldeles för raka vägar kom vi förra torsdagen äntligen till Sverige. Jag skulle nog säga att det är intressantare och vackrare att glida fram på de svenska vägarna. Detta högst antagligt på grund av att det är frågan om vägar man aldrig tidigare kört med motorcykel, en del av dem inte heller med bil. Vårt mål för denna resa var att tillbringa tid tillsammans med andra Kristna syskon som har samma intressen; Jesus och motorcyklar.

Träffen vid Bjärka-Säby var mycket mer än bara en mc-träff. Varje dag fick man höra Guds ord predikas, delta i nattvard och i år även vara med om två vigslar. Våra vänner Yvonne och Tore gifte sig i lördags och det var ett mycket vackert och annorlunda bröllop. De kördes in till altaret från var sitt håll och då vigselakten var över åkte ut tillsammans på deras Boss Hoss motorcykel utrustad med en V8 motor.

Pastor Ulf Mannebäck och broder Loran från Minnesota i USA hade även precis kommit tillbaka från en mc-träff i Odessa, Ukraina. Den hade varit annorlunda men de var mycket nöjda med resan. De hade tryckt upp ryska biblar som de delade ut till besökarna på denna träff. De fick även kontakt med ett gäng Kristna bikers i Ukraina som de utrustade med 3000 biblar.

Gemenskap var det som jag upplevde var det viktigaste under dessa dagar och vi fick verkligen träffa många nya bekanta. Jag fick även chansen att vittna om vad Jesus gjort i mitt liv samt spela mina låtar. Jag är mycket glad över vad Gud har gjort och gör i mitt liv. Med mig på resan har jag min son Sebastian. Vilken känsla att få vara ute tillsammans, inte bara som far och son utan även som bästa kompisar.

Vägen tillbaka till Stockholm körde vi tillsammans med våra bröder Clarence och Janne från Heavens Bikers. Två underbara Guds män som verkligen brinner för Jesus. Så var det någon som sade att det inte går att vara Kristen och köra motorcykel. Detta stämmer nog inte alls...

Kristna Bikers
Sebastian studerar Boss Hossen och konstaterar att den är en av de mest miljövänliga motorcyklar på träffen. De som byggt den har tänkt på allt. Framför allt på miljön.
Lasse Lindberg från TYFRI MC och Sebastian har blivit goda vänner
Nya Slottet i Bjärka-Säby
V8-Choppern lyser i mörkret
Tore och Yvonne på sin Boss Hoss
Tore och Yvonne fick varanda lördagen den 27.5.2009
Eege fick priset "peoples choice". Den "värsta" mc:n i år. En V8 Chopper
Jag fick äran att spela och sjunga
Pastor Ulf Mannebäck från Church on Wheels var inte bara hungrig efter Gud.
Loran hade kommit ända från USA men till skillnad från oss så hade han flugit. Inte åkt motorcykel.
Vi fick diplomet för att ha kört den längsta sträckan för att komma till årets mc-träff i Bjärka-Säby