Inspirerade spelare under konferensen

Inspiration i höst också

ALLMÄNT. Redan september! Det betyder att sommaren är förbi för denna gång. Många av oss har startat upp ett nytt skolår. En del har tagit itu med nya utmaningar på jobbet. Någon kanske har en tung höst framför sig. Och någon kommer att få en underbar och annorlunda höst.

Hur som helst så behöver vi säkert alla inspiration för vardagslivet. Och det är just då som vi behöver minnas undervisningen vi lyssnat till under sommaren. På sommaren är det konferenser, läger, tältmöten, teamresor och mycket annat som händer. Då finns tid att tanka våra själar med Guds ord. Men om vi bara sitter och lyssnar och tycker att det är bra så, då har vi ju missat poängen. Det som vi lär oss ska vi också omsätta i praktiken.

Bilderna från sommarkonferensen i Ekenäs gav mig just dessa tankar. Vi är människor som Gud vill använda. Han fyller oss med inspiration och liv så att vi kan dela med oss. För om vi tittar oss omkring så ser vi så många som behöver inspiration från Gud i sina liv. Vill du vara med och inspirera andra? Våga tro på att Herren själv går med dig!

Pelle Hörnmark, huvudtalare på sommarkonferensen i Ekenäs sa: Använd vilka metoder som helst bara du vänder dig från dig själv och till andra. Var generös! Det är, som Jesus säger, saligare att ge än att få.

Det är den utmaning som jag verkligen vill utmana dig med. Ta den här hösten och gör något nytt för Gud. Tänk i nya banor och du ska få se att livet blir inspirerande, både för dig och för andra!