Come Together – höstläger-09

ALLMÄNT. Häng med och att ta del av också de sista sommarsolstrålarna 2009. Träffa vänner, kom ihåg sommarens härliga stunder och lär känna nya kompisar. Och bli rustad i din uppgift som Jesu lärjunge.

För första gången någonsin ordnas nämligen Come Together – höstläger på Klippan i Munsala. Den 9-11 oktober 2009 gäller det. Förutom härlig gemenskap, intressanta bibelstudier och en hel massa minnen för livet att skriva ner i dagboken får du också chans att bekanta dig med vildmarksgruppen Team Polstjärnan och ungdomskören Evangelicum som kommer att hålla olika workshopar. Kanske är det nåt för dig? Temat för lägret är Disciple Update. Vår önskan är att vi under lägret tillsammans skall få lära oss mer om lärjungaskap i vardagen, att vi skall bli uppdaterade och uppmuntrade i den uppgift vi alla har. För att hjälpa oss i detta kommer David Petterson att hålla bibelstudier.

För mer information om lägret och lägrets program, om Team Polstjärnan och Evangelicum samt för anmälan till lägret kan du söka fram www.slef.fi Välkommen med!

Come together ordnas av Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland i samarbete med Evangeliska folkhögskolan i Österbotten