Mera Uffe!

Ständig förändring - Midsummerfestival är nära!

ALLMÄNT. Andreas Forsbäck, KUng09-teamet, Lotus, New Shoes,Jacob Gospel, Oa Lönnbäck och Jerusalem. De e Midsummerfestival 2009 i ett nötskal!

Midsommaren närmar sig med stormsteg och med den också Midsummerfestival på Pörkenäs. Årets version går under temat Ständig förändring – en Jerusalemklassiker!

Festivalen kan avnjutas antingen i sin helhet eller bara en eller två kvällar – men den har genom sin snart 20åriga historia alltid velat förmedla hisnande musikupplevelser, kvalitetstid med Gud och en härlig gemenskap mitt i det natursköna Pörkenäs.

Fredag kväll 19.6 efter läggdags för de minsta är det dags för välkommenmöte i stora tältet med KUng09-teamet och ett eminent lovsångband. Sen äntrar pedersörebandet Lotus scenen. De spelar melodiös rock med lite tyngre influenser. Idolskända Daniel S. Diago och New Shoes står sedan för en soul-pop-rock blandning med en klar längtan att förmedla något från vandringen med Kristus.

Kvällen avslutas med tältmöte med festivalens huvudtalare Andreas Forsbäck från Ekenäs.

Lördagen inleds med undervisning och eftermiddagen ägnas Beachparty med Beachvollyturnering, slide, missionsprogram och seminarium. På kvällen är det sen dags för ytterligare ett tältmöte, konsert med en av finlands största gospelkörer, Jakob Gospel. Sen som grädden på tårtan Jerusalem.

Jerusalem behöver nog ingen presentation. Med över trettio år på nacken är det ett av Nordens mest legendariska gospelband. Ulf Uffe Christiansson är lika radikal som alltid och Jerusalem är en garanti för fullt ös, häftig show och en grym fokus på Jesus! Jerusalem besökte festivalen 1993 så nu blir det ett kärt återseende!

Vad kan man mera önska – jo kanske en talkshow med Oa Lönnbäck, en körv och en innerlig bön om vackert midsommarväder! Kanske vi ses på Pörkenäs...

Besök gärna festivalens hemsidor för mera information, anmälan för logi och förköpsställen!

http://www.midsummerfestival.com/

E du nyfiken på Jerusalem så gå in på:

http://www.jerusalem.se/

Festivalen ordnas av Förbundet Kyrkans Ungdom i samarbete med Kristlig Folkhögskolan i Nykarleby och Pörkenässällskapet r.f.

Uffe Christiansson frontgestalt i Jerusalem sedan 1975.
Jerusalem on stage