Sarahs hemliga packning - unik bild!

Sarah åkte till USA - firades av vänner

ALLMÄNT. Sarah Lillvik flyttade under veckoslutet till USA. En spännande framtid och utbildning väntar. Men innan det höll vännerna en skön avskedsfest med Sarah.

Sarah hade bakat en förträfflig blåbärspaj som serverades med stora mängder vaniljsås. Annat som serverades var frukter, chips, kladdkaka, limonad, kex, chocklad, mm.

Under kvällen bjöds det i på tre stora succéer: Samurai, popcorn och signs.

Samurai är en lek som går ut på att skicka vidare en svärdrörelse varvid den som får rörelsen tar emot den och två brevid reagerar. Leken skall lekas med hög röst. Som lekledare fungerade Joel.

Popcorn var trampolinens heta lek. En ligger ihopkurad och några andra hoppar i takt så att den ihopkurade tvingas att poppa. Lekledare för leken var Rebecka.

Signs är en lek där en sitter i mitten och blundar en stund medan de andra skickar iväg en tur genom att visa mottaggarens tecken och mottagaren tar emot turen genom att visa sitt tecken. Efter det skickas tecknet vidare genom att denne visar en annans tecken. Personen i mitten försöker lista ut vem som är i turen. Som lekledare fungerade en hel drös med personer.

- Face it, en så här glad kväll får man inte uppleva många gånger i året, samtidigt är det vemodigt att Sarah åker iväg, konstaterade Linus.

Tack till alla som kom och tack till Sarah för inbjudan!

Sarah, Christa och Rebecka
Rebecka
... och publiken skrattar
Aami underhåller igen, den här gången på trampolinen
Laila
Sarah fick en t-skjorta av sin lillasyster
Sarahs lillasyster Emma och Sarah
... och Janina jublar
Joel spelar upp en operasångare som det brister för
Ansa i samuraileken
Aami visar stilen i samuraileken
Sarah, andra från höger, skrattar åt Aami i en lek