Oskar utanför WalMart Supercenter i Fort Mill

Ät färskt på Subway

ALLMÄNT. Pontus J. Back, från Vasa och Oskar Sjöberg från Snappertuna är för tillfället tillsammans på en resa till USA. Igår anlände bröderna till Fort Mill i delstaten South Carolina där de kommer att tillbringa resten av resan tillsammans med andra kristna bröder såsom Rick Joyner, Todd Benley, Bob Jones, Jason Hooper och Rob Radosti med flera. Idag lämnade de campusområdet i ett obevakat ögonblick för att besöka WalMart och göra en test på restaurangen Subway.

Oskar tittade oroligt på Pontus då han beställde sin macka, det gjorde även personalen på Subway och de undrade vad de skulle kalla denna stora macka för. Pontus själv föreslog "the big finn" medan mannen bakom disken föreställde sig hur den skulle smaka och den unga damen som betjänade funderade på hur mycket betalt hon skulle ta. Något namn fick den inte men hela kalaset inklusive en stor Dr. Pepper gick på 10 dollar som omvandlat till euro blir 7,17 €. Inte mycket för en så pass stor och fyllig macka.

Mackan var god och stark. Skinka, bacon, salami och kalkon med fyra olika ostar tillsammans med sallad, lök, grön paprika, jalapeno och southwestsås var de magiska ingredienserna. En smakupplevelse gjord på färska råvaror, precis som de säger: "Eat Fresh".

Det var första gången Oskar åt på Subway i USA och då han fick frågan om han smakat Subway i Finland var han inte helt säker på sin sak. Oskars första intryck av restaurangen var att den var bra. - Den var bra för att de var så trevliga de där som jobbade där, kommenterar Oskar.

- I min macka fanns; höna, cheddarost, lök, tomater och oliver fortsätter Sjöberg. Den var god, den hade rätt konsistens och klottade inte alls svara Oskar på frågan hur det kändes att äta mackan och tänkte även i fortsättningen besöka Subway, också i Finland.



Pontus tog också en STOR tugga enligt Oskar
Pontus (och) "the big Finn"
Oskar satte mackan i munnen och bet i den
Oskar visar upp sin macka