Mike och Anne, drog seminariet om kärlek

Action 2006 bjöd på bra undervisning och god gemenskap

ALLMÄNT. Under helgen hölls den populära Action-konferensen i Filadelfiaförsamlingen i Helsingfors.

Flera hundra samlades till en kavalkad av möten, mat och gemenskap. Johan Forsbäck med gäng hade mixtrat ihop en fin fest och många nya möten med Gud och människor initierades. Många uppskattade läktarområdet, som ett stort vardagsrum med soffor, fåtöljer, stolar, ett förmånligt café med stort utbud.

- Action var helt jees, jag hade jätte roligt, man fick igen nya kaverin, konstaterade Nicke Edberg.

Action på nerresan

De långväga gästerna bodde i Grankulla och de var nöjda med login. Dessvärre fick bussen punktering på vägen ner, men det redde upp sig inom ramen för en försening.

Mediaseminariet

Kenneth Grönroos höll ett seminarium om Media var Mickelsson.net blev uppmärksammat som ett positivt exempel. Hela redaktionen är tacksam för förtroendet och lovar att fortsätta med verksamheten minst lika samvetsgrant som förut. Annat som Kenneth tog upp under seminariet var vikten av yrkeskompetenta personer inom radio, tv och andra medier.

Innebandyn

Innebandyt på söndagmorgonen lockade upp omkring 16 entusiaster varav 4 var en fantastisk publik. Matchen spelades mellan de vitskjortade och de övriga. Svunnen är tiden då österbotten kunde förse matchen med ett lag.

Det kommer mera

Vi kommer att publicera bilder och hoppeligen också sammandrag ur några predikningar inom en snar framtid.



Rade var nöjd med Kenneths seminarium
Morgonpigga och/eller sportiga
Mat på stan
Gemenskapen var god
Johan hade lett fixningen
Folk på Action, mer specifikt Axel, Petter, Veronica, osv ...