Under, tecken och mirakel i USA - Ingenting är omöjligt för den som tror

ALLMÄNT. Mickelsson.net är först ut med nyheten som bekräftats av olika källor och även dokumenterats på bild. Det som alla trodde var möjligt och endast en synvilla var ändå verklighet. För den som tror är ingenting omöjligt för ingenting är omöjligt för Gud.

Ambassadören Pontus J. Back är inte den som förknippas med sport i första taget. Igår lyckades en av mickelsson.net:s egna ambassadörer fånga Pontus på bild då han var mitt uppe i något man trodde att man aldrig skulle få se. På ett inhägnat område där församlingen Family Church har ett lopptorg och boende för hemlösa och missbrukare kunde man igår beskåda detta under. Några som bevittnade händelsen profeterade att det är ett tecken, ett tecken på att Back kommer att gå ner i vikt innan han fyller 40 år i slutet av nästa sommar.
Fotografen som var snabb fick även dokumenterat och bevisat att Back kan springa. Då bollen studsade iväg sprang han efter den med glädje. Själv sade han:
- Jag visste inte att jag kunde springa. Jag har ju haft problem med mina ben sedan jag var förlamad och jag är tacksam att jag överhuvudtaget går. All ära till Gud!