Förbön

Butik blev kyrka - Har Ni öppet? Nej men välkommen in, vi prisar Gud!

ALLMÄNT. En gång i månaden förvandlas Big Mikes Harley store till Guds hus då Ambassadors for Jesus Christ kommer in för att hålla Biker Gudstjänst.

Igår var det dags för den månatliga Gudstjänsten vid Big Mikes Harley Store i Deer Park, Texas utanför Houston. Klädställningar och hyllorna flyttades åt sidan och stolar placerades ut. Försäljningsdisken fungerade som predikstol och butiken blev fullsatt. Några såg motorcyklarna utanför och kom in och frågade ifall det är öppet. Till svar fick de ett leende och orden: - Nej men välkommen in, vi prisar Gud.
Detta är något nytt för Ambassadors For Jesus Christ m/m här i Texas och Big Mike har nog ingenting emot det heller. Big Mike själv satt på första bänk och lyssnade flitigt. Pastor Hollywood Joe predikade på ett sätt som denna typ av människor kunde förstå och förknippade förkunnelsen till den amerikanska biker kulturen. De som kom hade även med deras barn och alla trivdes.
Det ryktas att de finska Ambassadörerna kommer att dra igång något liknande i ett av Vasas många "biker hang outs". - Vår plan är att ha Biker Gudstjänst, öppen för alla en gång i månaden från början av 2012. Vi bör ta modell av våra Amerikanska syskon. Vi behöver inte allt som Amerika har men det som är gott och som vi kan använda oss av för att nå människor för Jesus skall vi definitiv låna av amerikanerna säger Pontus!

Autumn och Sammy trivdes i Guds närvaro
Lovesång
Pastor Joe predikar
Det viktigaste av allt, Guds ord
Efter mötet är allt som vanligt igen hos Bike Mikes Harley Store