Sportlov i Åre 2010!

ALLMÄNT. Vill du njuta av sportlovet med härliga dagar på en av de bästa skidorterna i Norden? Välkommen med till Åre!

Filadelfiaförsamlingen ordnar även detta år en förmånlig, trygg och trevlig sportlovsresa till Åre. Det kommer att bli en vecka full med mycket tid i backarna och skidspåret, gemenskap, gamla och nya vänner, mycket skratt, god mat och roligt kvällsprogram - ett perfekt sätt att avnjuta sportlovet på helt enkelt!

Oavsett om du är nybörjare i backen eller tävlingsåkare kommer du trivas i Åre - med närmare 100 backar och 40 liftar finns det garanterat något som passar för alla. Fem hela dagar hinner vi vara framme och njuta av vintern i Åre, och boende ordnas då på en mysig lägergård där det finns alla bekvämligheter.

Tidpunkt för resan är 20-27.2.2010, och priset för resan är 340 €. I resepriset ingår bussresa, båtbiljetter, boende och mat under vistelsen i Åre. Resan ordnas av Filadelfiaförsamlingen i Helsingfors i samarbete med Snowmotion och Linjaliikenne Muurinen.

Kom med till Åre och ta med dig en kompis - det här vill du inte missa! Mera info och anmälan på www.filadelfia.fi/sportlov . Anmäl dig så fort som möjligt!