Pontus och Sebastian

Pontus och Sebastian tillbaka efter två bilhaverier

ALLMÄNT. Pontus och Sebastian återvände förra fredagen från en evangelisationssatsning i Europa. Mickelsson.net mötte duon från Estlandsbåten före de hoppade på tåget till Vasa.

Den uppmärksamma läsaren kanske undrar över "Tåget till Vasa"? Pontus hade ju i det berömda garaget förberett sin nya Rock Force One-minibuss med tejpning och målning och upprustning för turnén. Dessvärre gav växellådan upp redan i Göteborg och resan höll på att få ett kort och olyckligt slut. Men för så många evangelister före dem som också hamnat i trångmål och haverier så fick också Pontus och Sebastian fullfölja sin resa. En för Pontus främmande man, en riktigt barmhärtig göteborgare, sköt in så mycket pengar så Rock Force One-bilen kunde lämnas på service och Pontus kunde köpa en Saab som tillfällig bruksbil under resan. Turnén var räddad.

Efter flera lyckade uppträdanden på torg och andra samlingsplatser åkte Sebastian och Pontus hemåt. Trehundra kilometer från Tallinn skar Saabens motor fast efter att turbon först börjat tokryka. Pontus fick hjälp av Ahola transport som inte bara kom efter dem utan också skeppade hem deras saker.

Pontus är som bäst i Sverige för att hämta upp Rock Force One. Bilen är en nästan identisk replika av Air Force One, enligt en fiktiv självutnämnd fordonsanalytiker.

Pontus och nalle
Pontus och juppinalle
Pontus viktnedgång de senaste åren kan delvis förklaras av delade portioner med Sebastian