Jesus Revolution pekade på slutet

OLD ARTICLES. Jesus Revolution ville i sin konsert i Filadelfia igår kväll uppmärksamma slutet av vår tidsålder, slutet med katastrofer och hungersnöd och märket på handen. Slutet som leder till att Jesus kommer tillbaka och sen återställer freden för gott på jorden.

Konserten var mycket intensiv med sångtexter från uppenbarelseboken blandat med tunga fakta om hur det står ställt i dagens värld.

Mycket fokuserades på tecknet på handen. I konserten talades om ett chip, men är ett chip ett tillräckligt bra sätt att identifiera sig med? Om man via en dator skall läsa in koden som är lagrad i chippet kan man likväl tänka sig att simulera koden redan i datorn och på det sättet kan man inte säkerställa identiteten. Om ett chip skall kunna programmeras över ett magnetfält så kan också vanliga användare använda chipskrivare till att ändra innehållet. Men i varje fall är det intressant och sanningen (en nästan 2000 år gammal profetia) är att ett märke kommer att komma förr eller senare och då skall den som är kristen vägra att ta emot märket och den skall inte mera kunna köpa eller sälja varor.

För den som är intresserad av 666 - Antikrists tal, läs t ex på denna sida (den verkade vettig, de analyserade EAN koderna och kom fram till att de knappast är Odjurets tecken fast den koden är grupperad 6 6 6):

http://www.av1611.org/666/

Konserten var mycket känsloladdad och framförandet var proffessionellt.