Elizabeth (Arkivbild)

10 sätt för vuxna att bli coolare

OLD ARTICLES. Hur GÖR man då för att vara cool då när man är vuxen? En humoristisk tonåring med glimten i ögat lovade att reda ut saken. Elle bor i Sverige och gav mickelsson.net ensamrätt till de 10 viktigaste coolhetsfaktorerna. (LM)

1.

För det första handlar det inte om att klä sig likadant och bete sig som sin dotter eller son! Det kan vara väldigt irriterande att ens mamma eller pappa är som en äldre upplaga av en själv.

2.

För det andra så ska du INTE gå i klädd i dem senaste Fornarina jeansen! Kan vara fint men en förälder ska vara klädd i klassiska kläder som man har köpt på VUXENAVDELNINGEN på H & M eller någon annan sån här fin klassisk affär. Jag kan rekommendera Lindex det är fint! Om du är man så finns ju alltid Dressmann. För dem finare tillfällen!

3.

Den tredje saken att tänka på är att du ska åldras med värdighet inte med ånger. med det menar jag att du ska för allt i världen försöka undvika att hamna i någon som helst kris! Kan vara jobbigt och som ungdom kan det vara pinsamt att komma hem med en kompis och det första man får se är att ens mamma eller pappa har hittat på något som kan verka vara "inne". Ska inte gå in närmre men ni kan tänka er något.

4.

Den fjärde och väldigt viktiga saken att tänka på är att som vuxen får man ALDRIG glömma hur det var att vara ungdom! Du måste låta din ungdom få göra sina misstag! Jag menar inte jättegrejer. men du ska finnas där om den vill inte så fort du tycker något är fel lägga dig i och börja ringa runt hans eller hennes vänner och fråga vad det är som har hänt! Jag menar hur är det om du får reda på allt medan din ungdom försöker komma över att hans eller hennes tjej eller kille har gjort slut? Tänk på det.

5.

Den femte viktiga saken (Jag går tillbaka till utseende lite) det här med smink är en STOR fråga. jag menar hur ska ens mamma sminka sig? Nu vänder jag mig mest till mammor. Sminka er lagom! Inte för mycket så det ser ut som om du vill se 30 år yngre ut! Tillbaka till det här med att åldras med värdighet! Det finns inget värre än att ens mamma sitter flera timmar i badrummet för att sedan komma ut och se ut som Frankenstein . Tänk er.

6.

Den sjätte saken är då att med kompisar ska ni inte vara övertrevliga typer, lägga sig i när dem pratar och tro att man är lösningen på alla världsproblem det kan vara kul men det funkar inte i längden. till det kan man lägga till att när din dotter eller son sitter med sin flick- eller pojkvän ska du inte komma in var femte minut och fråga om dem vill ha saft och bulle. Gott men inte var femte minut.

7.

Den sjunde saken är det här med att ställa upp och låta göra saker. ALLA kommer att tycka att du är cool när du lovar att ställa upp och skjutsa till olika ställen och vill man vara cool så märker dem det och då utnyttjar dem det, låt dig inte utnyttjas men var snäll. Få dem att lita på dig.

8.

Den åttonde saken är skor! Man tror inte att det spelar någon roll men det gör det. Matcha alltid skor med kläder det är fint och dessutom coolt.

9.

Den nionde saken går inte att påverka så mycket men ett cool jobb är ALLTID ett plus.

10.

Den tionde och sista saken att tänka på är att första intrycket man får som ungdom spelar STOR roll. Så när du ska träffa din ungdoms kompisar eller pojk- eller flickvän tänk på att dem dömer från första intrycket!

Slutord

Det var dem sakerna. Men kom alltid ihåg att regler finns du kanske inte kommer att få höra att du är cool men det finns alltid någon som tycker det!

Ps: Tänk på att dem här punkterna inte står i ordning och att nummer ett

är viktigare än nummer tio eller tvärtom för så är det inte.

Ha det bäst och kom ihåg att JAG tycker DU är cool!

Copyright by: Elle owns me