Unga vet vad som är coolt

Föräldrar och andra vuxna och stil

OLD ARTICLES. Är du vuxen och försöker du vara cool utan att lyckas? Här har du svaret på varför du som vuxen inte kan vara cool! Det finns ingenting att säga förutom att en vuxen person inte kan vara cool utan en tonårings hjälp.

Men vi är inte alla villiga att hjälpa mamma eller pappa att vara cool för det skulle bara vara såååå pinsamt! Jag menar hur skulle det vara om mamma kom till skolan på föräldramöte i ett par Fornarina jeans?

Skulle inte gå eller hur?

Så därför får vi stå ut med att våra föräldrar är helt ute och cyklar när det gäller mode. och när vi ser nya koftan mamma har köpt himlar vi med ögonen och säger något om hur töntig den är. Känner ni igen er? Mm det gör

jag med.

Så därför har jag fått i uppdrag att lista dem tio viktigaste sakerna en vuxen behöver tänka på när det gäller att vara inne och modemedveten.

Men hur börjar man då? Vad bör man tänka på som vuxen för att inte skämma ut sig? Det finns mycket ute i världen att snappa upp, MEN! Det är anpassat till ungdomar och personer up till 25 år inte för folk som är 40+ . Så där rök den chansen att kunna snappa upp något. Men räds inte! Hjälpen är här! Jag ska få dig att se cool ut utan att det

ser ut som att du har hamnat i din sena 40 års kris, det kommer inte att vara lätt och det kommer alltid att finnas någon som säger at du ser töntig ut.

Men det beror bara på den här tysta regeln;

Du får ALDRIG oavsett vad säga att en vuxen är cool! ALDRIG!

Så lyder den och dem flesta känner till den. men det finns vissa som inte

gör det och det finns vissa som ändå säger vad dem tycker! Och det är bra

för då kan man ju hoppas att DU har en sådan tonåring eller att an av

hans/hennes kompisar säger att dem tycker att du är cool! SÅ! Nu är jag klar med "förhistorian" och går över till nästa punkt.