Jenna är längst till vänster (Foto: Okänd)

Destination: Polen

OLD ARTICLES. En hel månad skall en grupp från International School of Bible and Missions spendera i Polen, där vi kommer att besöka barnhem, fängelser, skolor m.m. för att berätta om Jesus och vad han betyder för oss.

International School of Bible and Missions är, som namnet säger, en ettårig engelskspråkig Bibelskola, med inriktning på mission. Den är vackert och ödsligt belägen på Finlands södra kust i Sandö, Hangö. Sen hösten har vi fått studera Bibeln, mission och drabbas av det på skolan allmänna missionsviruset.

Vi kommer att besöka församlingar i tre olika städer i Polen mellan 31 mars och 1 maj. Där kommer vi att hjälpa till i församlingarna med vad de än kan behöva. Vi kommer att delta i möten i kyrkorna, och besöka fängelser och barnhem, för att dela ut lite leksaker och berätta om Jesus. I skolorna skall vi hålla Finland- dagar och lära dem lite geografi ;)

Vi hoppas att vi kan vara till uppmuntran för församlingarna i Polen. Be gärna för oss, att vi slipper praktiska problem och att fröna som sås skall falla i “god jord”. (Luk. 8:9-15)

“Men hur skulle de kunna åkalla den som de inte har kommit till tro på? Och hur skulle de kunna tro på den som de inte har hört? Och hur skulle de kunna höra, om ingen predikar? Och hur skulle någon kunna predika, om de inte blev utsända? Det står skrivet: Hur ljuvliga är inte stegen av dem som förkunnar det goda budskapet.”

Romarbrevet 10:14-15