design: anders grafikfabrik

Blessed Mess ger ut skiva 26.4.2006

OLD ARTICLES. Under våren har Blessed Mess - kören för studerande och unga vuxna, sjungit in sin debutskiva. Kören, som fungerar inom Vasa svenska församling, har ett 50-tal sångare som tillsammans med band framför en varierad pop-repertoar, men även psalmer, visor och souligare sånger.

Blessed Mess betyder två saker i denna kör; välsignad röra - härliga, olika personligheter som framför en salig blandning av sånger, och välsignat budskap (mess som i message [budskap]). Kören vill förmedla den förlåtelse, glädje och frid som Jesus ger. Budskapet kanske inte förmedlas i traditionell tappning, men det är grunden för alla sånger som framförs.

Kören leds av Sofie Björkgren-Näse och Robert Granholm, som även spelar piano. Musikerna, som spelar på skiva och även spelar på konserten, är Tuukka Aitoaho, Eero Paalanen och Petter Näse. Konsert med skivrelease hålls onsdagen den 26.4 2005 kl. 19 i Trefaldighetskyrkan. Det är fritt inträde till konserten, som avslutas med servering. Det är möjligt att köpa skivan under konsertkvällen.

Ett annat tillfälle att höra Blessed Mess är på Stundars vårmarknad den 1 maj. Kören håller även konsert i Kyrkostrands församlingshems stora sal i Jakobstad fredagen den 5 maj kl. 19.30, då står Pedersöre, Purmo och Esse församlingar för arrangemanget. Vid båda tillfällen kan man köpa Blessed Mess´ cd.