Furahakören (Körens bild)

Furahakörläger 2-6 augusti 2006

OLD ARTICLES. Furahakören ordnar varje sommar ett körläger för att öva in repertoaren för de kommande terminerna. Lägret är också för dig som vill prova att sjunga sånger från olika kulturer. Efter att du under lägret upplevt gemenskapen i Furahakören hoppas vi att du vill fortsätta vara med.

Under de fem lägerdagarna övar vi under vår dirigent Jan Hellbergs ledning in sånger från kristna kyrkor runt om i världen. Dessutom

anlitar vi i år en koreograf som lär oss rörelser till sångerna. Förutom övning hinner vi med sol och bad, spel och lekar, andakter osv. Under lägret funderar vi också över kommande utlandsresor och skivinspelningar.

Praktiskt

Pris: ca 90 euro (exakt pris bestäms när vi vet hur många som deltar)

Plats: Övik lägergård i Borgå Resor: Det ordnas gemensam transport mellan Helsingfors och lägerplatsen. Körmedlemmar, både nya och gamla, får resorna till H:fors ersatta enligt billigaste transportmedel. (Körens praxis är att reseersättning utbetalas för resor till körens övningar och uppträdanden)

Åldersgräns: Furahakören har ingen övre eller undre åldersgräns. Om du ännu inte är konfirmerad vill vi att du har en förälder eller motsvarande med dig.

Anmäl dig gärna så fort som möjligt, men senast den 30.6.2006, med anmälningsformuläret på webben (www.furahakoren.org) eller genom att

kontakta lägerledaren Martine Hannus 044-508 8026. Du får senare per post mera information om tidtabeller, lägerprogrammet och hur du betalar lägeravgiften.

Välkommen!

Körlägret arrangeras av Furahakören r.f. i samarbete med Finska Missionssällskapet och Lärkkulla. Vi tackar Svenska kulturfonden för det ekonomiska bidraget till lägret.