Frank Ådahl

Bröderna Ådahl överraskade positivt

OLD ARTICLES. Bröderna Frank och Simon Ådahl sjungit för publik de var barn. För nästan 40 år åkte de omkring i österbotten och sjöng på konferenser. På midsommaren var de tillbaka i Finland där de föddes.

Simon berättade en mängd spännande upplevelser som han varit med om. Han hade lovat sig själv att aldrig mera sjunga om Gud för att han var besviken på Gud för att Gud hade låtit hans liv rasat. Men genom ett mirakel, en syn som hans icke-kristna flickvän fick, skrev han låten Matteus och därifrån gick vägen tillbaka uppåt.

- Jag är trött på att sjunga för publik för uppträdandets skull. Nu vill jag berätta och sjunga för människor om Jesus, berättade Simon.

Frank och Simon är ett bra team och varje tillfrågad tyckte att konserten hade varit mycket bra. Bland publiken fanns också äldre fans som sjöng och dansade med i de äldre låtarna som spelades.

Bröderna sjöng först playback men sedan tillsammans med det proffsiga Paddington-bandet. Frank sjöng låten vars refräng börjar med "Jag vill leva livet här och nu" medan publiken jublade.

Publikens favorit blev kanske låten Maktfaktor då hela tältet höll på att lyftas med bra sång, saftiga ljuseffekter och vackert ljud.

- Det kändes helt så som det skall göras på en kristen konsert, glädje, musik och frid. Jag tänker se till att jag är med på deras nästa konsert i Finland, förklarade en entusiast.

Ådahl-bröderna är trogna bröder som undervisar och för människor närmare Gud med musik. Stöd dem och dig själv och köp några av deras skivor, det lönar sig.

- Det här var ännu bättre än senaste gången då jag lyssnade på dem tillsammans med 14 000 andra i Globen i början av 90-talet, summerar Linus.