Korson mieslaulajat 40 år sedan

Lite sanningar på finska

OLD ARTICLES. Inte att fördöma, men att folket skall få veta. Suomi24.fi, för att sanningen ska fram.

Detta är skrivet 28.1, dagen före valdagen. Copy-pejstat från Suomi24-keskustelu.

Halonen lopettamassa kristilliset koulut

Eilen Korsossa, Halonen jätti vastaamatta ja kiersi kysymyksen, kristillisten koulujen olemassaolon oikeutta koskevaan kysymykseen!

Tapansa mukaan selitti aivan jotakin muuta, ja kaiken huipuksi Halosen henkilöstö kävi kysyjään käsiksi!! Tämä kertoo paljon Halosen ylimielisestä suhtautumiseta kristillisyyteen ja jopa sen vastustamiseen, vaikka lähes 90 % suomalasista kuuluu kirkkoon. Pentti Arajärvi on kuuluisa vuosien takaa työnsä puolesta ajaa pois uskonnon opetusta kouluista. Ikävää kuultavaa Suomen istuvalta presidentti parilta.

Turha kysyä miksi nuoriso voi huonosti ja vankilat ovat täynnä, kun heille ei saa opettaa onnellisen elämän ohjeita raamatusta, mitkä suojelevat nuorten elämää, johtavat oikeisiin valintoihin ja lähemmäisen rakkauteen.

Sama henkilö kysyi Niinstöltä tänään saman asian ja sai selvän vastuksen, Niinistö sanoi:" kannatan kristillisten koulujen olemassaoloa".

Mielestäni on kansallinen rikos äänestää jotakin muuta kuin Niinistöä. Martti Ahtisaarikin toivotti Jumalan siunausta uudenvuoden puheensa lopuksi.

Detta kom lite sent! Men bra att tänka lite nästa gång.

Låt oss ÄNDÅ stöda och välsigna Tarja, konstigt nog, men det är den ända vägen :)