Pablo Francisco

Ståupparen Pablo Francisco

OLD ARTICLES. Pablo Francisco är, enligt uppgifter jag stött på, inte så värst känd i Finland. Av denna enkla anledning tycker jag att det är dags för en kort presentation!

Stand up-komikern Pablo Francisco har skördat framgångar i USA med sina störtroliga framträdanden. Folk kan omöjligen hålla sig för skratt när Pablo står på scen.

Pablo Francisco är, i mitt tycke, inte en helt vanlig ståuppare, eftersom en vanlig ståuppakt vanligtvis går ut på funderingar och uttalanden där aktören är sig själv hela tiden. Franciscos show baserar sig mycket på dels miner, dels olika röster och läten. Grabben byter flytande personlighet från den ena fiktiva karaktären till den andra, och ibland kan vi få höra Arnold Scwarzennegger eller Keanu Reeves. Även gubben med den mörka rösten som brukar tala på filmtrailers på bion förekommer i Pablos framträdanden.

Pablo Francisco har gett ut en del material på DVD och CD, senast DVD:n 'Bits and Pieces'. För att bekanta dig med Pablo kan jag rekommendera 'Comedy Cantral presents Pablo Francisco'. Om du kommer över den så lär du ha det kul den följande halvtimmen! :)

www.PabloFrancisco.com