Cicka har tagit steget vidare med Gud!

Filatyperna trivs på Levende Ord!

OLD ARTICLES. Vi har 4 stycken ungdomar från Hesa Fila på bibelskola i Bergen. Mickelsson.net var på plats och checkade läget!

Tiina Pekkarinen, Cicka Roselund och Oskar & Marie Kohonen är de glada bibelskole elever som har rest ända från Finland till Norge för att gå bibelskola. Lotta Nissfolk och Mikko Nurmi går andra året.

De tycks alla trivas bra och tycker att undervisningen är revolutionerande, samtidigt som själen vilar i fjällvyerna.

Idag klippte sig Fredi och Elin hos Marie som är en av Finlands bästa hårstylister. Marie har redan blivit känd efter en kort tid när hon satte upp annons på församlingens anslagsavla. Många på bibelskolan har redan fått snyggt stajlade hår. Det har gått så långt att även Pastor Enevalds fru Olga ville bli stajlad av Marie, före pastorsfamiljen åker till Filippinerna för 1 månad på onsdag. Tyvärr hade Marie fullbokat, så hon hinner inte klippa pastorsfrun, men de får bli till nästa gång, håret hinner ju växa lite mer under utlandsvistelsen.

Alla kommer nästa sommar hem till Finland och skall då komma och uppmuntra sina hemförsamlingar. Välsignelse för våra vänner under bibelskoleåret!