Sprallig kämppis sökes

OLD ARTICLES. Maja Andersson, som är en mycket underhållande dam, skickade ett meddelande där hon berättar att hon akut söker en kämppis till Tölö, Helsingfors. Nu har någon en chans att ha en riktigt rolig tid framför sig. Här är Majas text. (LM)

Jag har ett mycket brådskande problem. Jag söker en kämppis till min härliga lägenhet i Tölö, och måste hitta någon före mitten av december.

Lägenheten är en stor och rymlig tvåa (84 m2) på fjärde våningen i ett vackert gammalt jugendhus i bortre Tölö. Den står ledig fr.o.m 1.1 2006.

Hyran är 400e/person, vilket är förmånligare än vanligt eftersom jag hyr av min farfar, och praktiskt taget halva släkten har bott där i olika repriser. (Min syster Ellen har också bott där de första månaderna av sitt liv).

Enligt mig är lägenheten en riktig skatt med sina stora fönster, höga takhöjd och sin utsikt över Topeliusparken, så jag hoppas verkligen på att få bo kvar. Dessutom finns ett stort, tyst kök, ett badrum med badkar, och ett burspråk! =)

Om du är en glad å sprallig människa utan tak över huvudet, hör av dej! Alla mickelsson.net-besökare skulle vara mycket fina kämppisar, tror jag!

Själv studerar jag journlaistik på Soc&Kom för andra året, och är en glad och lat människa. (rökfri dessutom!)

Vinterkramar!

Maya (maja-stina.andersson[a]helsinki.fi)

---

Maja har redan hittat kompis.