Goda nyheter sedan 2002     Lördag 28 januari 2023 kl 08:33Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > “the svensk” biter i det sura äpplet
The Svensk
 1 3777 38 6
the svensk
Online 15:00 15/11 2004  Modifierad 08:17 17/07 2010

Old articles  Stämningen var på topp då ”the svensk” och kompisarna anlände för att se på landslagshockeyn. Först avverkade vi Tjeckien – Ryssland 3-6, en målrik och underhållande match. Sedan var det dax för nedsläpp i Finland – Sverige matchen.

Finnarna tvingade som vanligt svenskarna att bära de blåa bortaskjortorna, det är ju allmänt känt att svenskarna procentuellt förlorar oftare då. Gult är trots allt rätt färg! Utvisningar trasslade till spelet under hela matchen, domaren dömde tyvärr alltför hårdhänt. Det hela tog sig löjliga proportioner i slutet av 2:a perioden då både en finne och en svensk med en kort paus emellan fick varsin 10 minuters utvisning för småsaker.

Nåja, till målen! Både Sverige och Finland inledde starkt när de både utnyttjade sitt första powerplay, 1-1 efter några minuters spel. I slutet av 1:a perioden tog finnarna ledning, 2-1. Efter det tog svenskarna över och gjorde resten av målen! Tyvärr var två(!) av dem självmål, tidernas skam! Utan dem skulle det hela slutat annorlunda. Dessutom hade svenskarna dumt nog inte Lundquist i mål, som för övrigt var turneringens bästa målvakt. Slutresultatet 5-2.

”the svensk” då? Jo, de höll låda på läktarpartiet i mitten till omgivningens glädje. Det finns ju inget som kan sporra den finska hejarklacken så, som ett par svenskar! Ivrigt flaggviftande, ropande och härjande skrev sig ”the svensk” in i TV historien. Vissa finska smålejon blev så provocerade att ”the svensk” blev anfallna med stora uppblåsta hammare! ”the svensk” litade i det längsta på en klassisk avslutning, dvs. Att Sverige nätar i de sista sekunderna. Så icke denna gång. Det vara bara att bita i det sura äpplet.

”the svensk” hade dock ett sista kort i bakfickan och när den finska hockeybossen Kalervo Kummola steg ut på planen för att vara prisutdelare, fick ”the svensk” med sig i buu visslingarna genom att visa sin text, Summanen är bäst!/on paras! Att sparka den genom tiden framgångsrikaste finska tränaren är inte annat än absurt i svenska ögon!

I övrigt tackar ”the svensk” för sig och ert understöd. Eventuellt dyker ”the svensk” upp igen nångång. Be blessed!


linus
22:53 18.11.2004


;) och fölande citat förklarar det ... " Tyvärr var två(!) av dem självmål, tidernas skam! " ...
Hmm
22:30 18.11.2004


Följande citat gör det lite svårt att ur referatet läsa en vinst för finnarna: "Efter det tog svenskarna över och gjorde resten av målen!"
linus
07:30 16.11.2004


Hmm ... "Slutresultatet 5-2", i lagsporter anger man i allmänhet hemmalaget först. Det var ett bra referat! Av vad förstod du att svenskarna hade vunnit?
Hmm
20:19 15.11.2004


Av referatet framgår ju att Sverige vann. Vad konstigt, så var det väl ändå inte? Så kanske det inte var så bra referat ändå...
linus
16:35 15.11.2004


Underbart referat!! Mycket underhållande! AHAHahahahha!!
Chrille
15:37 15.11.2004


Ha ha "the svensk" rular!!! Kanske går de bättre i nästa turnering för Sverige...ähum... Man kan ju alltid tro och hoppas...=P
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén