Någonstans från Thailand (arkivbild)

Carina stångade Buddha!

OLD ARTICLES. Carina hälsa från Thailand till Finland i ett brev som hon skickat till mickelsson.net. Hon är på semester och hon skriver bland annat om en liten mopedolycka!

Vill bara skicka en hälsning till er alla.

I natt dog 7 personer och 7 ar ännu försvunna på grund av en båtolycka. Jag har fått många medelanden till min telefon där folk undrar om jag är ok och det är jag! :)

Några från hotellet vi bor på, var dock med och har berättat en hel del om olyckan och det är väldigt allvarligt, hela ön (Koh Samuj) verkar lite upp och ner och alla är väldigt skakade och berörda.

Böne stöd for de drabbade och de som är forsvunna (om någon är vid liv ännu) skulle inte vara helt fel, så bed gärna!

Över lag har resan varit jatte bra utom vissa sma insidentter. Jag var i en mopedolycka dar jag flog med huvudet före i en Buddah staty. Jag skar upp ett sår på akillessenan och i handen, vrickade foten och försträckte armen. Men jag tackar Gud for att jag just den gången hade hjälm pa mig, annars skulle jag inte vara här något mera.

Men nu är allt bra, och utöver alla olyckor har vi haft en super semester!

Jag saknar er alla massor och saknar att fa prisa Herren hogljut!

Saknar att höra Kikis skamt, höra Johan tala i telefonen, saknar lovsongsteamets änglasong och sena ovantade besök av Hanna.Jag saknar också Stålmannens psalmer och min kära mans surrande, sövande snarkningar och mitt lilla Bebbetroll!

Ja, jag saknar allt och alla dar hemma, nar jag kommer hen skall vi ha fest!!!

Love u all!!!

Kram:Carina

Ps: Hope of Bangkok var helt huippu!