Goda nyheter sedan 2002     Tisdag 10 december 2019 kl 01:53Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Malta - Det idealiska semesterlandet
Foto: Christoffer
 1 1778 21 3
Christoffer Slotte
Online 10:00 20/04 2005  Modifierad 11:52 15/08 2010

Old articles  Jag hade formanen att bli bjuden pa en Malta-resa av en del av slakten da jag fyllde 30 nyligen. Malta ar verkligen det idealiska semesterlandet.

Brottsligheten ar nastan obefintlig, manskorna vanliga o kunniga i engelska och ficktjuvar existerar heller inte. Sjukvarden lar namligen vara gratis har och gor att folk tas battre omhand an i andra medelhavslander.

Dessutom ar Malta pa vag att bli ett nytt Hollywood. Bilden forestaller Fort Ricasoli dar Gladiator och Troy inspelades.

Aven Paulus landsteg pa Malta under en av sina resor - inte langt fran Qawra dar jag bor anda till 23.4.


Christoffer
17:54 21.4.2005


Du hade otur, Hanna. Sliema ar ett shoppingcenter for rika med massor av affarer med i mitt tycke inget att kopa. Valtiderna ar besvarliga p g a allt stahej. Och taxina har de varnat oss for. Det marks att du inte reste med ngn grupp, for du rakade ut for allt det som kanske inte ar det basta med Malta.
Ann-Sofie
12:14 20.4.2005


Åh, så underbart! Så vackert med havet och byggnaderna där i bakgrunden! Ha en fortsatt skön semester, och grattis!
hanna
11:43 20.4.2005


aye, kul att du gillar malta! Jag var där ett par år sen den här tiden på mammas jobbresa, o jag blev nog lite besviken. Visst var det FINT, alla byggnader och människor, Maltas historia och traditioner. Men inte tyckte jag endå att det var idealiskt, det var ju en så typisk turistort, särskilt där kring Sliema.
Intressant var se hur deras valjkampanj fungerar;det var val pågång då. Jag blev förtjust i bussarna, men kunde inte tåla taxichaufförerna, mmrh.

Nåja, men du nämne om gratis sjukvård, det låter ju bra.Jag var till Maltas huvudsjukhus på besök, och jag måste nog säga att jag aldrig skulle vilja bli vårdad där.Nog har de en bit att lära sig om hygien & personvård.Hrr.
Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén