Roada, träna jojo, sova och sitta - i team.

Teamvecka i Hesa

OLD ARTICLES. I juni har Fila i Helsingfors två evangelister anställda. Dessa två hurtiga unga kvinnor stod i spetsen för teamveckan.

Mellan 16-20.6 ordnades en teamvecka i Filadelfiaförsamlingen. Där åt man i team, sov i team, dansa i team, hade drama i team, sjöng i team, hjälpte människor i team, roada i team. Hela veckan sov ett team på 12-15 på församlingvåningen och på dagarna var vi hemma hos folk och hade "dooing good". T.ex en gammal tant som fick hjälp med fönstertvätt berättade hur hon träffat Mannerheim med hennes far och hur hon träffat Arnold Schwartzenegger när han blev mr. universum och brevväxlat och varit ute på middag med honom. Bäst av allt var det när hon berättade om sina Gudsupplevelser efter hennes mans död och när vi åkte iväg fick vi be för henne i tamburen.

På torsdag var första konserten i Esbo, Hagalund. Fredag och lördag hade vi konserter på järnvägstorget och vid tre smeder. Många ville ha förbön och många blev glada av gratis bulla och kaffe, som bullaligan delade ut. På lördagskvällen ville 3 personer ta emot Jesus, bland dem 2 iranska kvinnor. All ära till vår frälsare och Gud för allt han gjort och gör.