Linus med gubbskägget

Linus 27 år idag!

OLD ARTICLES. Linus mannen bakom allt kul, blir allt skäggigare. Han har idag nått en mogen ålder på 27 år. Linus har alltid haft ett stort hjärta för dom minsta och är alltid på gott humör.

Ja kommer ihåg första gången när vi lekte med Linus i Munksnäs Helsingfors, var han bodde som liten. Året var väl 1979 eller 1980, när vi första gången lekte ordentligt och tog varandra i luven.

I tonåren gick vi på samma klass i Grankulla högstadium och vi höll på med en massa saker. Vi sprängde glasflaskor med bensin och åkte till Globen på Petras konsert. Linus stod alltid fast i Gud och kunde visa på Jesus i olika situationer, trots att jag var avfälling flera år, dömde Linus aldrig mig, utan han stod vid min sida. Denna vänskap ledde till att han också ledde mig tillbaka till Jesus flera år senare, år 2000.

Linus har alltid varit lekfull, och jag tror att han bara blivit värre med åren :). Idag är det din dag Linus, och jag tackar Gud för den nåd han har över ditt liv. Jesus me dig och din Christa i alla dagar! Peaceman broder.