Gruppfoto

Kiki skriver om tiden på bibelskolan

OLD ARTICLES. Ett havår på Cypern och andra intressanta länder i världen ligger nu bakom, men visst är det gott att vara hemma i Finland igen!

För ca. sex månader sedan tog jag ett av mina största steg i livet tills vidare och steg på Austrian airlines flyg till Cypern för att gå på en internationell missionsträningskola för unga. Detta steg kom att bli steg i lydnad som Gud verkligen välsignade.

Skolan, som kallas GTS (Gateways Training School) och ordnas av en organisation Gateways Beyond, är belägen uppe i bergen på Cypern, ca. 35 minuters bilväg från närmaste stad. Gud tog mig verkligen till en omgivning där jag kunde vara fullt fokuserad på Honom. Redan i början av skolan kände jag mig hemma med mina klasskamrater och hela samhället där. Man har verkligen fått helt underbara syskon i Herren som var mera än en välsignelse i mitt liv.

Guds närvaro som var påtaglig på hela stället var helt förbryllande. Dagarna började vi med en och en halv timme (ibland flera timmar) lovsång och tillbedjan. Det kändes verkligen som om man fick komma nära Faderns hjärta. Därefter hade vi fyra timmar undervisning av församlingsledare från Israel, USA samt andra länder. Eftersom vår klass bestod av endast 16 elever blev undervisningen mycket intensiv och givande. Det var en verklig förmån att får så högklassig undervisning på en så personlig nivå.

Varje dag hade vi arbetsuppgifter i cirka två timmar. Det var städning, matlagning mm. som gällde, men det var helt fantastiskt att få ett tjänarhjärta genom skolan.

Vi fick också åka till Israel vilket var som en dröm för mig förut. Resan öppnade verkligen mina ögon och mitt hjärta för Israel och Guds plan för Israel. Skolan har ett messianskt fokus på undervisningen och ett verklig hjärta för Israel och nationerna. Vi åkte också till flera länder i juni på outreach. Vårt huvudfokus var i Tjeckien men vi fick också uppmuntra Guds församling i Tyskland. Under resan åkte vi till Polen för att besöka Auswitsch samt att be för landet. Vi fick verkligen se Guds hand i allt det vi gjorde och alla de relationer vi buggde på resan. Vi fick uppmuntra så många församlingar och människor och vi hade möjlighet att predika om Jesus och tala om Honom och vad Han har gjort i våra liv med så många.

Gud har gjort så mycket i mitt liv på en så kort tid. Han har bekräftat så många saker som han tidigare har talat in i mitt liv och han har helat sånt som jag inte visste behövde helande i mitt liv. Jag känner att Gud har hjälpt mig hitta mig själv och ett liv där Han är centrum av varge dag. Jag vet idag att det finns alltid mera av Gud! Han tar aldrig slut. När vi kommer till ett ställe där vi är nöjda och har en bra relation med Gud så finns det ännu mera. Gud har verkligen överbevisat mig och överaskat mig och sprängt mina egna begränsningar och de begränsningar jag satt på Honom. Gud är God och trofast i allting!

Kiki :)