teamet; Daniel, Elin, Dinah, Caroline och Camilla

Levende Ord planterade ny församling i Jæren

OLD ARTICLES. Förra helgen etablerades en ny församling i Levende Ords nätverk i Sandnes, Jæren. Ett team från Levende Ord i Bergen var med och stöttade upp tillfället med sin närvaro, och följande helg blev ett av Bibelskolans lovsångsteam utsända för att vara med och uppmuntra församlingen genom att leda dem inför Guds tron i lovsång.

Det så kallade onsdagsteamet, bestående av Dinah, Daniel, Camilla, Caroline & Elin reste iväg på söndag förmiddag för att vara med och leda lovsång på en Gudstjänst i Sandnes. Vi fick vara med i en härlig atmosfär, tillsammans med människor fyllda av förväntan till vad Gud skulle göra.

Församlingen som består av ca 60 personer hade länge väntat på att få ta i bruk sina nya lokaliteter och knyta sig till Levende Ords vision och nätvärk. Tidigare har de samlats i hemmen och i en skolbyggnad som de hyrt.

Församlingens pastor, Kåre Krogedal förkunnade budskapet om hur Gud vill bygga sitt rike i vardagen - i den enskilda människan, i äktenskapet och i djupa relationer, och hur cellgrupper kan fungera i praktiken.

Vi fick uppleva Guds godhet under resan, under mötet - många fick ett starkt möte med Gud, och hur vi både kunde få vara till välsignelse och få ta emot Guds välsignelser på ett praktiskt sätt.

Du kan läsa mer om Levende Ord Jæren på www.loj.no

www.levendeord.no