Kristet på talangjakten i Lärkan imorgon

OLD ARTICLES. Imorgon är ny generation på gång i Gymnasiet Lärkan. Vi har en talangafton i skolan där alla som vill får uppträda. Vi i NG har bestämt oss för att uppträda med två sånger och så ett mycket kort vittnesbörd in där emellan.

Vi hoppas bara att allting skulle fungera för att det har varit ganska mycket strul med tekniken och hur det ena och det andra skall gå. Gud har nog haft allting i sin hand och vi får bara lita på att Han fixar allting som det skall vara. Vi är helt beroende av Honom, men hittills har Han nog fixat allting så det blir nog bra, trots motgångar.

Vi har haft så där 1½ ordentlig övning, om ens det, men det funkar ändå ganska så bra och det är skönt att få stå tillsammans med sina skolkompisar på scen och prisa Gud. Vi är 4 st. som sjunger, 3 musiker och sen kommer Tobbe, från Sibbo, och spelar trummor. Dessutom har vi några bakombedjare, vilket är skönt.

Jag skall hålla ett vittnesbörd och hoppas bara att det skulle få beröra människorna där och att sångerna och budskapet i dem skulle få beröra människorna som kommer imorgon och lyssnar på.

Tyvärr är det inte öppet för alla, utan varje lärka får ta en gäst. Men har du lust att komma så kontakta någon av oss så kanske du ändå kan komma o dessutom kostar det.

Ni får gärna be för oss, att allting skall gå bra och att Gud skall få bli upphöjd där och få beröra människorna som är och lyssnar på.