Unga Teatern: Världens Undergång

OLD ARTICLES. Inkommande lördag finns möjligheten att gratis se pjäsen Väldens Undergång i Andreaskyrkan kl 20.00.

Unga Teaterns proffsiga framträdanden har vi fått njuta av vid flera tillfällen redan under årens lopp (bl.a. har de tidigare hos oss visat "Rikets hemlighet", baserad på en bok av Mika Waltari).

Nu kommer de med "Världens Undergång och andra pinsamma ögonblick" av Murray Watts & Andrew Harrison i översättning av regissören Ylva Edlund.

I de många olika och skiftande rollerna syns Kristian Thulesius och Mika Fagerudd, båda garvade och duktiga skådespelare.

"Världens undergång..." uppfördes tidigare under kyrkodagarna i Helsingfors i maj 2003, både ute på stan och i Andreaskyrkan. Ett litet smakprov gavs i Andreas senast i september 2003 under Afghanistankonserten (det handlade då om en episod på Jerikovägen, till Joensuu!)

Denna gång kommer Unga Teatern helt gratis till oss - detta som tack för att de fått öva i Andreaskyrkan under olika perioder.

Ta vara på tillfället att se biblisk tankeväckande och humoristisk teater!

Unga Teatern kommer att kunna utnyttja den utvidgade scenen som finns för vår påskmusikal som har sin premiär i april. Detta gör att Världens undergång kommer att kunna avnjutas på ett bra sätt, synligt och tydligt och i god närhet till publiken!

Klockslaget för pjäsen är alltså kl 20.00. Men den är bara en timme lång, så kvällen behöver inte bli sen.

Välkommen alltså lördagen den 6 mars kl 20 för att helt gratis bli road och kanske också hälsosamt oroad av Bibelns eviga budskap i ett fräscht paket.