Goda nyheter sedan 2002     Måndag 18 januari 2021 kl 22:10Nyheter | Skicka in artikel | Annonser | Bli skribent | Galleri | Blog | Musikalbum | Kontakta oss
Nyheter > Nordic04 i Göteborg
 1 2621 29 0
Fredrik Liukkunen
Online 10:45 08/04 2004  Modifierad 03:43 15/08 2010

Old articles  ny generation elev- och studentorganisation har sett en enorm tillväxt under de senaste åren. Över 13.000 skandinaviska ungdomar från alla kristna samfund har hittills anslutit sig till arbetet, som handlar om att be för, och göra Jesus känd i sin del av skolvärlden! Samtidigt har också det internationella intresset för arbetet växt. ny generation har redan startats i 13 länder, och många fler står på kö.

Det är nu dags för ny generations första internationella konferens – nordic 04 – i Scandinavium, Göteborg, 30/9 – 2/10 2004!

nordic 04 kommer att bli en historisk mötesplats, där kristna elever och studenter från hela Europa och övriga delar av världen kan komma tillsammans i bön, lovsång, kreativ och praktisk undervisning, inspirerande gemenskap och nätverksbyggande m.m. En manifestation av att Jesus är i högsta levande och verksam i Europas unga generation, och en injektion av kreativitet, glädje och frimodighet till varje enskild deltagare, skolgrupp och ungdomsgrupp!

nordic 04 innehåller möten, workshops med speciell inriktning på högstadieelever, gymnasieelever, universitetsstudenter och gruppledare, lovsång, konserter med bl.a. engelska Delirious, vittnesbörd av ungdomar från hela Europa, bönepass för väckelse i Europas skolvärld och en massa annat.

Kom med!

Mera på www.nygeneration.org


Sök

Skriv sökordet i rutan
Reklam

Annonsera här? Det passar bra! Kontakta oss!
musik >
10 senaste
>
You're forgiveness
Av Samuel Erik, Text och musik Samuel Erik, Producerad Samuel Erik och Manne Tiainen
Mick
Av Zealot Poets
Kärlekseld
Av Zealot Poets
Flumparanoia
Av Zealot Poets
The Day of Salvation
Av Pontus J Back
Without You
Av Pontus J Back
Thankful
Av Pontus J Back
Mighty God You Are (King of Kings)
Av Andreas Forsberg, producerad av Egon Veevo
Every Drop
Av Samuel Eklund, Producerad av Joakim Palmén