Boot Camp i Jakobstad

OLD ARTICLES. helgen 14-16.5 ordnade Elevate Youth en träningsweekend inför sommarens evangelisationssatsningar och ca.40 ungdomar mötte upp. Helgen gick ut på att bygga team och inspirera till evangelisation.

Helgen var upplagd på så sätt att den inleddes med praise och grillfest på fredagkväll. På lördagen höll Matti Aspvik och Sten Lönnqvist undervisning om överlåtelse och evangelisation i den Helige Andes kraft och dessutom ordnades det praktiska workshops om bl.a. dans, ljud och uppföljning. På kvällen höll Stefan Löv en uppskattad predikantskola samt en kvällsamling. Helgen avslutades med gemensam gudstjänst med Apostoliska kyrkan (Forum), Jakobstads Kristna Center och Ebeneser.

Detta blev en mycket lyckad helg och satte kursen för det som vi tror att kommer att bli en väldigt spännande sommar i Jakobstad. Många blev välsignade och inspirerande för att göra en insats i Guds rike. Ifall du vill ha mera info om satsningarna i Jakobstad, kolla www.teamaction.org eller kontakta Stefan Nygård stefan.nygard [at] ebeneserkyrkan.fi

Skörden är stor, men arbetarna få. Be därför skördens Herre att han sänder arbetare till sin skörd…