Nicco, skribenten är i mitten. (Bilden är från TeamAction.org)

Jesus Tour i Österbotten

OLD ARTICLES. Nicholina Koskinen, en av solisterna i bandet Jam, berättar om Jesus Tour i österbotten. (LM)

Jam for till malax på Onsdagen och spelade där för nästan ingen publik, men vi spelade me gott humör iallafall ... Sen bar det av till Malax församling Betel, ..där vi skulle sova!

Betel var ett helt fint ställ förutom att ett litet missöde hände på kvällen ... wc:n stockade sig =/ ... på Torsdagen for vi iväg till Petalax, där visserligen vc:n funkade men det fanns ingen dusch ... så vi fick tvätta kläder och hår i lavoaren. Så är det på team!

I Petalax hade vi på dagen lite program för barnen ... Några ur teamet läste ur barnens Bibel och vi fick berätta om Jesus för ca 30-40 barn! På kvällen hade vi dock inte samma tur ... Vi hade hållit på i tio minuter av kvällsmötet när regnet stod som spö i backen ... så blev det ingen spelning för oss den kvällen.

Nästa morgon packade vi ihop oss i teambilen och for iväg till Närpes! Tomatkarneval. Där var det nära att vi inte skulle ha fått nån ström till vår Jesustourscen, men det fixade sig rätt snabbt ändå och senare på kvällen kom kom en på att hon hade låst in Teambilsnycklarna i teambilen, dörren öppnades för 20 euro.

I Närpes fick vi evangelisera..med dans, drama,vittnesbörd och sång,för en hel del människor!!!å nu har ja varit på mitt första team..och defenitivt int d sista =) !!!!

Det bästa var att en tjej frälst i Solf!!

--

Jam kommer att uppträda på Humlefestivalen i augusti.

Team Action har en officiell Jesus tour uppföljning på sin hemsida.