His Master's Noise - civilklädda

HMN gjorde lyckat TV-uppträdande

OLD ARTICLES. På måndag kväll var det dags för det sista avsnittet i programmserien 'Fångad av sen sång'. Medverkade gjorde Tomas och Maria Höglund, 'Pappas eget band', samt gospelkören 'His Master's Noise' (HMN).

'Fångad av en sång' är alltså FST:s allsångsprogram med Benny Törnroos som "Lasse Berghagen". HMN stod för sången "He is Reliable" med en fin prestation av Isabella Ström på solosång. HMN ledde också allsången "Tänk att få vakna tidigt en morgon" ("Morning has broken"), samt ett sommarpotpurri som avslutade programmet och tillika hela programserien.

'Pappas eget band' sjöng sången "Ut och fiska", och även här var Noisen med på ett hörn med bakgrundssång på slutet. HMN:s dirigent Tomas Höglund samt koristen Maria Höglund (ja, dom är gifta) deltog med sång de också. Då Tomas intervjuades berättade han om den typiske Noisaren:

"-Det är nog en studerande som tycker bättre om att sjunga än om att studera..." Behöver det nämnas att en och annan Noisare nickade insämmande efter påståendet?