Tomas och Andreas på Nya Vinden

Nya Vinden tar paus

OLD ARTICLES. Innestället café Nya Vinden kommer att ta ett uppehåll med öppethåll på lördagar. Ansvarig för Nya Vinden Susan Haraldson meddelade detta i ett utskick sent igår kväll.

Här är utskicket i sin helhet:

--

Som du säkert redan visste har många av olika orsaker slutat i serveringsteamen. Vid mötet beslöt vi därför att inte denna höst hålla caféet öppet i vanlig ordning på lördagarna. Café verksamhet tar alltså nu en paus.

Istället kommer vi att ha en lördagssamling mellan kl. 18.00 och kl. 20.00 Med bön och lovsång och funderingar kring hur caféets verksamhet kan utformas i framtiden. Du är hjärtligt välkommen till de här träffarna.

Ett stort TACK till alla er som har varit med i den tidigare verksamheten. Ifall du har idéer eller synpunkter på verksamheten hoppas vi du kommer med på träffarna. Du kan också höra av dig via e-mail eller telefon.

Vi kommer också att under hösten och vintern förbereda en påskmusikal och till den behövs flertalet aktörer och medhjälpare. Är det kanske någonting som du skulle vara intresserad av? I så fall hör av dig till

mig.

susan.haraldson@andreaskyrkan.fi