Altartavlan i Svartholmens tabernakel

Encounter helg på Svartholmen

OLD ARTICLES. Ett tjugotal Filaungdomar från Helsingfors som gått G12 pre-encounter kursen under hösten, åkte ut till Svartholmen i Sibbo skärgård på en Gudsmötes helg.

Kursen och helgen är en del av det cellarbete som startats i Filadelfiaförsamlingen av ungdomspastor Johan Forsbäck. Cellarbetet följer det s.k G12 konceptet. Baserad på det sätt Jesus valde ut och sedan undervisade tolv lärjungar, har G12-visionen visat sig vara det mest effektiva sättet att utrusta Kristi kropp i världen idag.

Helgen på Svartholmen var mer än fantastiskt. Den Helige Ande tala till många på ett konkret sätt, många fick bli av med bördor för att kunna gå in en större frimodighet. Jesu kärlek kunde ses i den gemenskap och syskonkärlek som alla hade där.

Samlingarna präglades av bön och lovsång, vi fick höra bra undervisning av Line Grönroos, Marie Christensson, Esa Kohonen, Per Hall och Johan Forsbäck. Efter samlingarna delades flickor och pojkar i skillda grupper, där man kunde tala om "privata" saker.

Vi hade också Gud och jag stunder, där man privat kunde ta tid att tala med Gud. Pricken på i:et var den supermuffsgoda maten, som kockades av Mari Dickman.

Ett stort tack till Gud för Encountern på Svartholmen!