Charlott och Johnny

Filmeftermiddag enligt Jonas

OLD ARTICLES. Elva sextio minuters hemvideokassetter, en söndagseftermiddag, Johnny, Charlott och Jonas... Förstod alla? Bra!

Sedan slutet av juni har Jonas Blomqvist setts gå omkring med en DV-kamera. Han har filmat och fotat, en del av resultaten har setts i samband med artiklar på mickelsson.net, men de elva DV-kassetter som åstadkommits sågs igenom på söndagseftermiddagen av Jonas med gott sällskap!

Det var ett utmattat filmteam som lämnade visningssalen efteråt. Elva kassetter motsvarar elva timmar, men eftersom ärlighet varar längst tål nog sanningen dagsljus. Alla kassetter var inte riktigt fullproppade med film, en del kassetter innehöll tråkiga sekvenser och här och var fanns det överhuvudtaget inget intresse av att se just det avsnittet. Dvs. en del spolades över...

Konstateras kunde, att Albert Häggblom som filmat en del av materialet, sannerligen är en skicklig kameraman!

Vissa mönster kunde också urskiljas på filmerna. För att bli filmad gäller det främst att vara Johnny Allén, Emil Fagerudd eller representant av det kvinnliga könet...

Filmeftermiddagen avslutades med en stärkande och, framförallt, skön promenad i den kalla stjärnkvällen. Trion avnjöt varandras sällskap tills Stefan Löfvinggatan var nådd, därefter gick var och en hem till sig för att vänta på att få träffas igen och utföra nya bus.