Köp gärna något extra till någon varje Jul

Köp en speciell grej till någon varje jul

OLD ARTICLES. "I don't want a lot for Christmas ... All I want for Christmas is you", sjunger Mariah. Eftersom vissa ändå föredrar presenter kommer här lite aktuella tips.

Till vem skall man köpa?

Ge till familjemedlemmarna och såna du vill glädja eller överraska. Är det någon kompis, gör klart för denne att inte någon motgåva behövs.

Satsa extra på en klapp

Största delen av presenterna glöms bort förr eller senare. Välj därför varje år ut en som kommer att få din kung-present: en extra påkostad och uttänkt present. Då har man åtminståne en från varje år som kommer ihåg ens present.

Icke omtyckta julklappar

Använda kastruller, virkade textilmaskar eller budget fake barbiedockor hör till kategorin misslyckade presenter. Om det är smycken se till att det är äkta. Ge inte heller "design" som bara passar landestället ... Mammor vill inte alltid ha köksprylar som hör till hushållet.

Populära julklappar

Kläder, om köparen råkar ha en bra smak och ens hemliga strategiska mått. Prylar som är relaterade till hobby. Men tänk på att om någon håller på med något mycket är de extra måna om kvalité och märke. Digitalkameror och mp3-spelare lär säljas bra. Böcker med någon glansig pärm är också bra.