Julgrafik av Linus

Julklappen som överträffar alla andra!

OLD ARTICLES. I år kommer vi finländare att tillsammans spendera miljontals euro på julklappar. Faktum är att vi varje år köper allt fler presenter till varandra. Hur kan det komma sig, när den största och bästa julklappen man någonsin kan önska sig i hela världen är helt gratis?!

Gratis? Jo du läste helt rätt. Den julklappen gavs till oss för ca 2000 år sedan och trots det är den fortfarande lika aktuell idag. Det var ingen jultomte som kom med den, nej det var Gud, världens skapare. Han älskar oss så mycket att han lät sin ende son Jesus stiga ner till jorden för att jag och du skulle bli räddade och få evigt liv. Wow vilken present! Kan du tänka dig evigt liv!

Men Han gav oss ett val. Det är upp till var och en av oss, att själva bestämma om vi behåller julklapps pappret på eller sliter av det och tar emot gåvan. Den julklappen hoppas jag att ingen vill motstå, för om du tar emot Jesus i ditt liv, kommer du att få en härlig och spännande resa tillsammans med honom.

Och vet du vad som är det bästa med allt? Jo du behöver inte vänta till julafton innan du får öppna julklappen! Denna julklapp kan tas emot var som helst och när som helst och den kommer aldrig att lämna dig! En bättre julklapp kan man inte önska sig, så tveka inte utan ta emot! En riktigt fridfull jul och ett gott nytt år önskas till er alla!