Möte

Elevate Youths höst

OLD ARTICLES. Ungdomsmötet Elevate Youth som ordnas av Missionskyrkan, Jakobstads Kristna Center och Forumförsamlingen i Jakobstad föddes fram helt naturligt efter sommarens evangelisationssatsningar i Jakobstad. Men hur gick det sen?

Hösten inleddes med Elevation Conference i september där bl.a. Patte Hellström medverkade och den helgen blev en hejdundrande avspark på terminen. Drygt 100 personer besökte konferensen på lördagskvällen.

Mötena har varit välbesökta, med ett snitt på ca.30 personer. Elevate har också ett nära samarbete med Youth Action i Vasa, och i november kom dom på besök till Jakobstad. I januari är det dags för svarsvisit.

Övriga höjdpunkter som kan nämnas är t.ex. resan som vi ordnade till Youth-konferensen på Livets Ord i månadsskiftet oktober/november. I år fyllde vi en buss… i nästa år siktar vi på att fylla två! En annan höjdpunkt var julfesten som ordnades den 12.12. Den bestod av tre delar, en showdel med Lucia, Talkshow, multimedia m.m. Sen blev det mat&gemenskap och kvällen avslutades med Sanctuary.

Hösten har varit turbulent och omvälvande men Gud har varit god genom allt. Vi ser framemot en suverän vår och den 9. januari kör Elevate igång igen!

PS. Ifall du vill ha info om Elevate kan du skicka ett mail till stefan.nygard@ebeneserkyrkan.fi DS.