YOUTH CRUSADE HELSINGFORS

OLD ARTICLES. Kom med på vårens stora evangelisationssatsning, Youth Crusade, som äger rum i Helsingfors 30.4 1.5.2003. Vappen är en dag då tusentals människor samlas på Salutorget för att supa och festa.

Gud har gett oss en befallning och det är att sprida evangeliet om Jesus Kristus till en förlorad värld. Detta är något vi måste ta på allvar. Människorna där ute behöver Jesus och längtar efter en mening med tillvaron. DU har svaret - tänker du hålla det för dig själv? Kom med på YC Helsingfors!

Denna YC kommer att se lite annorlunda ut än tidigare i och med att vi samarbetar med Nätverk Vappen, som är en årligen återkommande satsning och ordnas av olika kyrkor och samfund i Helsingforsregionen. Vi kommer att vara på Salutorget i Helsingfors, där Nätverk Vappen har ett tält dit människor är välkomna att värma sig och äta semlor och dricka något varmt. Tältet omges av ett staket och på området finns Nävtverk Vappens ordnings! vakter. Vår uppgift under kvällen kommer främst att vara deltagande i Bullaligan. Bullaliga går ut på det att vi två och två rör oss på torget med kaffe och bulle och ger åt människor på stan. På detta sätt kan vi få igång en diskussion och få möjlighet att dela evangelium med dem. Vi tränger oss inte på men vi är öppna för människor som vill prata. Förutom Bullaliga behövs personer som sitter i tältet och talar med de som besöker det, samt praktisk hjälp, ex. att laga smörgåsar. Utanför tältet ställer vi upp en liten scen där bl.a JC DANCERS, DRAMA STREET och FUDGE skall uppträda.

Eftersom Vappen är en fest då det brukar gå livat till på en del håll måste du som är under 18år ha ett skriftligt tillstånd från föräldrarna för att kunna vara med. Du kan printa ut en blankett härifrån. Denna skall du ha med dig då du kommer till Hfors den 30.4

[Program>p=main]

[Anmälning>p=main/10000002]