Wille

Wille lämnar HRT

OLD ARTICLES. Jonah, en frilansreporter, har skickat in en artikel om det spännande läget i HRT - Borgå

Wille, en av de nyare medlemmarna i Honda Racing Team, vill visa sitt missnöje med klubben och har bestämt sig för att lämna sällskapet. Som surrogat för sina minnen bland de Hondafrälsta har Wille uppgraderat sitt körkort och lämnat sin Honda Apa (fri översättning), och övergått till en motorcykel.

Den cykel som Wille skådats åka omkring på de senaste dagarna har dock haft en ytterst liten, tyst och omärkbar motor, eller ingen motor alls. Wille förklarar med gråten i halsen:

"-Framdäcket gick sönder på prätkän, så jag åker amatörcykel istället"

Det är alltså en gammaldags hederlig trampcykel som Wille har använt, varpå det tysta ljudet kan förklaras med att motorn är Wille själv. En dylik cykel har Wille inte behövt sätta sig på och förnedra sig med sedan mopedkortet blev ett faktum.

Wille är dock nöjd med sitt nya fordon (alltså motorcykeln), och kanske just det är orsaken till att det florerat rykten om att Victor "Vidarn" Gustafsson skulle ha skaffat sig en dito, även om mickelsson.net redaktionen inte har sett konkreta bevismaterial för en sådan. Mannen på gatan undrade om inte Wille kan köra med Vidarns motorcykel, medan Willes är skadad. Vidarn får ju sitt motorcykelkort tidigast på 16-årsdagen den 14 september 2003

"-Aldrig!" fräste en sårad Vidarn och fortsatte

"-Ni ska int' tro heller!"

Denna Vidarns kommentar ger orsak att tro att det ovannämnda ryktet faktiskt är sant. Nu väntar redaktionen med spänning på att Vidarns mytomspunna tvillingbror Oscar "OzCoolio" Gustafsson skall ge upphov till liknande rykten.