Påväg till Ekenäs

Trions rapport från Missionskonferensen

OLD ARTICLES. Missionskonferensen i Ekenäs bjöd på starka möten med inriktning på uppmuntran. Trion Oskar, Fredi och Linus rapporterar.

Lovsången, ledd av fru Björklund, Maria Åsvik och Elna Gull var mycket vacker. Det var inte så konstigt för till sin hjälp att ära kungars Kung hade de Andreas Forsberg och bas-Egon.

En undervisning handlade att förmedla ord från Gud. Enligt talaren hamnar man inte i ett annat tillstånd, utan man känner på sig att man skall säga något. Då skall man också göra det. Att den som får profetian samtidigt skall pröva det är något som ger en möjlighet att "känna fel" utan att man för dens skull behöver vara en falsk profet.

På lördag kväll ordnades en riktig fotbollsdrabbning mellan Team Borgå och den övriga världen. Team Borgå hamnade tvåa tack vare Tobias och Jockes fantastiska insatser. Jocke är egentligen från Team Borgå, men Oskar bytte plats ...

Konferenserna är fantastiska händelser. Tyvärr gick Metodistkyrkans konferens samtidigt som denna. Men det finns några konferenser kvar, bland andra pingstväckelsens sommarkonferens veckan efter midsommar.