Kollektivet

Trevligt boende erbjuds åt två personer i Helsingfors

ALLMÄNT. I Baggböle finns ett kollektiv av kristna unga vuxna. Under ett års tid har 3 killar och 2 tjejer haft glädjen att dela vardagen med varandra.

Nu ska de 2 tjejerna flytta och vi killar söker nu efter antingen 2 tjejer eller 2 killar som behöver boende och som tycker om gemenskap!

Vi bor i ett stort hus, ca 260 kvm! Huset är i 3 våningar, källare med bastu och förråd, mellanplan med stort vardagsrum, kök och ett sovrum, övervåning med 4 sovrum. WC finns på alla våningar. Det finns alltså stora gemensamma utrymmen och ett alldeles eget rum för var och en - alla har alltså möjlighet att umgås tillsammans men det råder även full frihet att vara för sig själv när man behöver det. Dessutom har vi egen trädgård, minst 100 kvm.

Ett rum är redan ledigt och det andra blir det enligt överenskommelse.

Hyran är relativt förmånlig, ca en 100-200 lapp mindre än om man bor i en etta till marknadspris. Buss 67 tar en på ca 25 in till järnvägstorget via Sörnäs M. Buss 64 är också nära. Andra möligheter är bl.a. 66:an och 63:an.

Vi killar som är kvar heter Daniel, Kenneth och Patrick. Är du intresserad av denna boende möjlighet eller känner någon som kunde vara det, tveka inte att ta kontakt med oss! Du får gärna komma på en "visning" eller prata med oss utan att behöva binda dig på något sätt. Du behöver inte vara endast i behov av bostad, utan du kan även komma hit om du vill bo tillsammans med andra.

Kontakt kan du få med Daniel 050-3624111