Hanna på ässet!

Hanna!

PERSONEN.

Jag ska försöka beskriva något som inte går att beskriva men måste upplevas! Ser du en liten blond flicka spatserandes på stan med en kamera eller en älg väska under armen, småknapprandes på halva och med en brinnande glimt av livslust i ögat, då har du antagligen träffat på Hanna Maria Sivonen! Var inte rädd för att gå fram till henne och fråga om du får bjuda på en Robert's Mocha, för allas våran kära Hanna, hon är en inbiten kaffe fantast, även om hon inte vågar erkänna det.

Hanna har en förmåga att se saker som förgyller ens omgivning. När allt verkar trist och bajs påminner Hanna en om små underbara saker som verkligen ger en guldkant på tillvaron. Hon är full med kanon positiva komplimanger och är inte rädd för att dela med sig av dom. Hanna är ganska crazy och är alltid beredd på att hitta på nya rackartyg som allt som oftast resulterar i mängder av skratt.

När man är med Hanna kan man inte undgå att smittas av hennes livslust och längtan av att få mera av livet.

Hanna älskar Jesus och Ryssland av hela sitt hjärta, och hon har faktiskt nyligen kommit tillbaka från sin vistelse i Ryssland, hon är tillbaka för att göra livet ljusare för många personer i sin omgivning!

Vill du lära dig att leva? Då ska du lära känna Hanna!